For at henvise til eller fra en underside kan du normalt bruge en almindelig normal WikiLink som ikke indeholder navnet på den overliggende mappe til undersiden. Ikiwiki gennemgår mappehierarkiet og kigger efter en side som passer til din henvisning.

Hvis eksempelvis FooBar/UnderSide henviser til "EnAndenSide", vil ikiwiki først foretrække at knytte henvisningen til FooBar/UnderSide/EnAndenSide hvis den eksisterer, så til FooBar/EnAndenSide og til sidst til EnAndenSide i roden af wikien.

Bemærk at dette betyder, at hvis en henvisning fra FooBar/EnSide til "EnAndenSide" i øjeblikket henviser til EnAndenSide i roden af wikien, og FooBar/EnAndenSide oprettes, så vil henvisningen blive ændret til at pege på FooBar/EnAndenSide. Omvendt vil en henvisning fra BazBar til "EnAndenSide" ikke blive berørt af oprettelsen af en underside til FooBar.

Du kan også angive en henvisning som indeholder et mappenavn, lissom "FooBar/EnAndenSide", for mere nøjagtigt at angive hvilken side der henvises til. Kun på den måde kan du henvise til en anden sides underside.

Du kan bruge dette til eksempelvis at henvise fra BazBar til "FooBar/UnderSide", eller fra BazBar/UnderSide til "FooBar/UnderSide".

Du kan også bruge "/" i begyndelsen af en henvisning, til at angive nøjagtigt hvilken side der henvises til, når der er flere mulige sider med lignende navne og henvisningen ender forkert som standard. Eksempelvis vil en henvisning fra "FooBar/UnderSide" til "/EnAndenSide" henvise til "EnAndenSide" i roden af wikien, selvom der er en "FooBar/EnAndenSide".

Desuden kan du, hvis wikien er opsat med "userdir", henvise til sider under hjemmemapper uden at angive en sti til dem. Dette er for at tillade enkel henvisning til en brugers side i hjemmemappen, som signatur ved en kommentar. Sådanne henvisninger prøves allersidst.